ADÓ 1% felajánlása

Írta: Super User. Beküldve: Dallam Alapítvány

Adószámunk: 18614536-1-11

Adója 1%-val támogassa a Dallam Alapítvány, a Dallam Alapfokú Művészeti Iskola valamint a Vértessomlói Alapfokú Művészeti Iskola és Várgesztesi Tagozata növendékeinek magas színvonalú oktatását!

1 .Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:
Rendelkező nyilatkozat az adó 1%-ról
 Rendelkezés a befizetett adó 1+1 százalékáról - leírás
2.Tegye kis borítékba, amelyen feltünteti az adatait!
A borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy a NAV-hoz (APEH-hez)!
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a gyermekek oktatását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, akkor 2015.február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nek, vele együtt az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozatot.
2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, 2015.május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
3. Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2014. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH (NAV) oldaláról. Az adó 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet, 2015.május 20-ig.Kérjük, írja be Alapítványunk adószámát: 18557071-1-09
4. Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2015. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve kérünk aláírni) vagy elektronikus formában.

A Dallam Alapítvány postacíme:
2800 Tatabánya, Banyi János út 53/c

Telefon/ fax: 34/323-794

A Dallam Alapítvány

Írta: Super User. Beküldve: Dallam Alapítvány

A Dallam alapítvány 2003-ban alapított, művészeti tevékenységet folytató, közhasznú non-profit szervezet legfontosabb célkitűzései közé tartozik a tatabányai , vértessomlói , várgesztesi, pécsi, pogányi zenei élet fejlesztése és a Dallam Alapfokú Művészeti Iskola valamint a Vértessomlói Alapfokú Művészeti iskola és Várgesztesi Tagozata támogatása, amely a városban zeneművészeti tevékenységet folytató oktatási intézményként meghatározó szerepet tölt be a város művészeti életében. Ennek megfelelően az alapítvány szervezésében számos zenei találkozó, rendezvény és művészeti projekt valósult meg az elmúlt időszakban.

Az Alapítványnak alkalmazottja nincs, feladatait önkéntes munka révén látja el.

A kuratórium tagjai:
Ludányiné Sárai Ágnes elnök
Nagyné dr Drucskó Éva
Veres Zoltán

Könyvelő:
Csehi Ibolya ( Kódex könyvelő iroda)

Az Alapítvány adó-és számlaszáma

Adószám:               18614536-1-11
Számlaszám:         10701032-43719000-51100005

Az Alapítvány örömmel fogadja minden zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Szíves támogatásukat a jövőben is köszönettel fogadjuk!